09.12.2020

Гуляй-поле презентує оновлений сайт з повним асортиментом продукції: gulyaipole.com.ua

Cпеціально до випуску лінійки соусів компанія DELTAFOOD впровадила оновлення корпоративного сайту Gulyai.pole.ua, на якому представлено повний асортимент продукції ТМ Гуляй-поле, а також наведено сертифікати, опис продукції та рецептів з нею.

Вже сьогодні є споживачі, які охоче діляться своїми рецептами з нами. Тож приєднуйтесь! Серед останніх два прекрасних рецепти: салату та піци!

САЛАТ: Мінімум калорій, максимум смаку і яскравості!

Інгредієнти:

  • Капуста броколі – 350 г
  • Сир твердий – 150 г
  • Куряче філе відварене – 250 г
  • Соус Гуляй поле «Грибний видатний» – 40 г
  • Часник – 1 зубчик

Відваріть капусту броколі в киплячій підсоленій воді протягом 2 хвилин, потім промийте холодною водою, щоб капуста швидко охолола і зберегла свій колір.  Потім потрібно дрібно порізати попередньо відварене куряче філе.  На великій тертці натерти сир.  За бажанням можна видавити зубчик часнику.  Додайте грибний соус «Грибний видатний», мелений перець і перемішайте.  Подавати салат до столу можна також посипавши рубаним кропом і волоськими горіхами.  Салат виходить досить ситним, але при цьому не надто калорійним і дуже смачним.

ПІЦА:

Інгредієнти:

  • Яйця – 2шт
  • Борошна – 10 ст.л.
  • Соль – 1/2 ч.л.
  • Соус Гуляй поле «Грибний видатний» – 3 ст.л.
  • Вода – 50 мл
  • Гриби (шампіньйони) – 100 г
  • Помідори – 3 шт.
  • Копченої курки – 200 г
  • Кетчуп – 1 ст.л.
  • Сир – 100 г

1) Готуємо тісто. У миску розбиваємо яйця, додаємо сіль і збиваємо вінчиком.  Вводимо борошно і перемішуємо.  Додаємо воду.  Тісто має на виході вийти рідкуватим.

2) Готуємо начинку. Нарізаємо помідори і гриби слайсами, курку шматочками.  Гриби треба обсмажити, для видалення зайвої вологи.

3) У розігріту сковороду додаємо масло.  Тісто розподіляємо по всій поверхні, змащуємо верх спочатку кетчупом, потім грибним соусом.  Викладаємо начинку: 1й шар-гриби, наступний-курка, потім помідори.  Накриваємо кришкою і готуємо на слабкому вогні 15-20 хв.  Тепер засипаємо тертим сиром і під кришку ще на 5 хв. Смачного!

Дякуємо нашим споживачам за чудові рецепти! Чекаємо на нові рецепти в формі зворотнього зв’язку нового сайту: http://gulyaipole.com.ua/contacts