03.08.2021

Прості рецепти ресторанних страв з соусом Часниковий бувай здоровий. Частина 2

Рубрика «прості рецепти ресторанних страв з соусами Гуляй-поле» продовжується стравами з самим корисним у період боротьби з COVID-19 соусом Часниковий бувай здоровий від ТМ Гуляй поле. Нагадаємо, ми зібрали кращі ресторанні страви, які ви можете без зайвих клопіт зробити для сімейного застілля або для романтичної вечері! І сьогодні для елегантний порційний омлет з овочами в лаваші під часниковим соусом!

Легенда соусу Часниковий бувай здоровий: «Дайте вгадаємо: зараз ви дивитеся на цей соус і міркуєте, куди б його додати? Та до картопельки ж. Якої? Та хоч вареної, хоч печеної, хоч смаженої, хоч фрі, хоч не фрі. А до пельменчиків, вареничків, смажених кабачків чи баклажанчиків – пальчики з’їси!»

Порційний омлет в лаваші з овочами під соусом Часниковий бувай здоровий від Гуляй-поле

🌿Інгредієнти на 8 шт:
1 пакет лавашу
4 крупних яйця
1 столова ложка соусу Часниковий бувай здоровий від ТМ Гуляй-поле
60 г сиру
60 г ковбаси/шинки/відвареного філе
60 г перцю болгарського
60 г стручкової квасолі
1 невеликий помідор
зелень, сіль, перець

🌿Приготування:

  • Розігріваємо духовку до 180 градусів
  • Всі овочі, сир і ковбаску – нарізаємо кубиками. Зелень подрібнюємо.
  • В окремій мисці збовтуємо яйця з соусом Часниковий бувай здоровий від ТМ Гуляй-поле, солимо і перчимо по смаку
  • Всю начинку відправляємо до яєць і змішуємо
  • Лаваш нарізаємо на прямокутнички. В форму для кексів (металеву чи силіконову) кладемо навхрест два прямокутнички лавашу і злегка прижимаємо їх стопкою, обережно, щоб не порвались. В лаваші викладаємо начинку.
  • Запікаємо 30 хв в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці. Якщо ви бачите після 15 хв, що лаваш починає рум‘яніти швидко – просто перекладіть форму з ними на рівень нижче.

Готовому омлету дайте охолонути!

Добре, бо своє!