30.07.2021

Прості рецепти ресторанних страв з соусом Cирний неймовірний. Частина 3

Сьогодні рубрику «прості рецепти ресторанних страв з соусами Гуляй-поле» продовжуємо неперевершеною стравою а-ля карбонара з соусом Сирний Неймовірний від ТМ Гуляй-поле. Нагадаємо, ми зібрали кращі ресторанні страви, які ви можете без зайвих клопіт зробити для сімейного застілля або для романтичної вечері!
Ну от, знаєте, буває, що начебто всі ідеально. Ні додати, ні забрати. А потім вжух – і все стало ідеалісімо! Це ми, звісно, про соус Сирний. Берете бутерброд чи салатик – вжух! Ну ви зрозуміли!
А-ля карбонара з соусом Сирний неймовірний від Гуляй-поле
????Інгредієнти для порціі на 2-х:
200-250 г спагетті
1 столова ложка олії Гуляй-поле
пачка соусу Сирний неймовірний від Гуляй-поле
2 дольки часнику
~ 150 г грудинки
~ 50 г пармезану чи іншого твердого сиру на ваш смак
дрібка орегано/свіжий базилік
????Приготування:
 Спагетті відварюємо в підсоленій воді, і за хвилину до готовності, що сказана на упаковці відкидуємо на дуршлаг і промиваємо холодною водою. Це для того, щоб припинився процес приготування в спагетті і щоб вона не злипалась.
 Нарізаємо грудинку/бекон на кубики/полоски. Часник чистимо і роздавлюємо.
 На розігріту сковороду додаємо ложку олії Гуляй-поле, відправляємо грудинку і часник. Смажимо їх декілька хвилин до рум‘яності грудинки.
 Додаємо дрібку орегано чи свіжий базилік (за бажанням). Додаємо спагетті і прогріваємо, помішуючи, все разом декілька хвилин. Виключаємо вогонь
 Додаємо до пасти соус Сирний Неймовірний від ТМ Гуляй-поле. Пасту викладаємо на тарілку, присипаємо пармезаном (необов’язково, адже соус Сирний неймовірний містить сирний порошок).
Добре, бо своє!