03.06.2021

Прості рецепти ресторанних страв з соусом Cирний неймовірний

Нагадаємо, у цій рубриці ми зібрали кращі ресторанні страви, які ви можете без зайвих клопіт зробити для сімейного застілля або для романтичної вечері! На черзі Сирний неймовірний, але перш ніж дійти до вишуканих ресторанних страв ми розповідаємо як ви можете збагачувати щоденне меню з соусом Сирний неймовірний від Гуляй-поле!

Ну от, знаєте, буває, що начебто всі ідеально. Ні додати, ні забрати. А потім вжух – і все стало ідеалісімо! Це ми, звісно, про соус Сирний. Берете бутерброд чи салатик – вжух! Ну ви зрозуміли!

бутерброди та рулети з Сирний неймовірний від Гуляй-поле

бутерброди на канапки. Майже у всіх бутербродах в тій чи іншій інтерпретації присутній сир – або м’який для намазування або твердий – скибочкою зверху. А якщо замінити звичайний сир соусом Сирний неймовірний від Гуляй-поле, який містить натуральний сирний порошок, щоб швидко отримати ніжний соковитий бутерброд?

фаршировані лаваші. Ви також можете змастити лаваш соусом Сирний неймовірний від Гуляй-поле, а потім загорнути в нього нашинковане  готове м‘ясо чи ковбаску, помідори та зелень? Можна обсмажити на пательні або ж їсти одразу як шаурму! Про ще один варіант рулету з Сирним неймовірним ми розповімо наступного разу!

бургери. Зазвичай бургери містять скибочку сиру, а якщо зробити традиційну страву більш соковитою, намастивши булочку соусом Сирний неймовірний від Гуляй-поле?!

хотдоги. Так-так, у цю страву зазвичай сир не додається, втім… а чому б і не намастити булочку соусом Сирний неймовірний від Гуляй-поле, щоб отримати щось дійсно новеньке та ідеальне!

пасти під соусом Сирний неймовірний від Гуляй-поле

паста – традиційне італійська страва, яка зазвичай подається з натертим сиром або соусом, в який входить натертий сир. Навіщо витрачати час, коли можна просто відварити улюблені макаронні вироби та додати до них соус Сирний неймовірний, який містить справжній сирний порошок! Ми вже все зробили для того, щоб ваша паста стала справді ідеалісімо! Чекайте на наступні публікації – ми вже підготували для вас а-ля карбонару із Сирним неймовірним від Гуляй-поле!

 

Добре, бо своє!