30.07.2021

Прості рецепти ресторанних страв з соусом Грибний видатний. Частина 3

Ми отримали багато відгуків про наш перший рецепт – «пасти у вершково-грибному соусі» з соусом Грибний видатний від ТМ Гуляй-поле. Тож продовжуємо! Нагадаємо, ми зібрали кращі ресторанні страви, які ви можете без зайвих клопіт зробити для сімейного застілля або для романтичної вечері! Але сьогодні ми презентуємо рецепт, який надіслав нам один з наших споживачів.
У нас сусід є, за паспортом Вареник. І батько в нього Вареник, і дід. І діти Вареники. Чи варто й казати, яка в них улюблена страва? А до вареничків з картоплею обов’язкова програма – соус Грибний. Вареники це знають
Запечена картопля з беконом та сиром у грибному соусі
🌿Інгредієнти для порції на 4-6:
20 невеличких картоплин
100-150 г шинки/грудинки
200 г твердого сиру
Соус Грибний видатний від ТМ Гуляй-поле
👉🏻Для змазування: олія ТМ Гуляй-поле, 3-4 дольки часнику, сіль, перець, паприка, орегано, зелень
🌿Приготування:
 Картоплю добре миємо, відварюємо в підсоленій воді до готовності
 Грудинку/шинку нарізаємо на невеличкі шматочки і підсмажуємо на сухій сковороді
 Змішуємо натертий чи роздавлений часникодавкою часник, сіль, перець, паприку, орегано, і олію Гуляй-поле
 Викладаємо картоплю на деко застелене пергаментом, кожну картоплину роздавлюємо товкучкою і змазуємо часниковою олією
 Зверху на змазану картоплю викладаємо підсмажену грудинку, і запікаємо картоплю в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці – 25 хв
 Виймаємо з духовки картоплю, поливаємо соусом Грибний Видатний, присипаємо сиром і зеленню, печемо ще пару хв, потрібно тільки щоб сир розтанув
Відразу подаємо до столу
Добре, бо своє!