03.08.2021

Прості рецепти ресторанних страв з соусом Тартар на кальмар. Частина 2

Продовжуємо розповідати про приголомшливі смакові відкриття з соусами Гуляй-поле!  Нагадаємо, ми зібрали кращі ресторанні страви, які ви можете без зайвих клопіт зробити для сімейного застілля або для романтичної вечері! Минулого разу ми розкривали як урізноманітнювати  звичайні страви з овочів або по новому розкривати смак морепродуктів із використанням соусу Тартар на кальмар від Гуляй-поле! А сьогодні розкажемо як гарно поєднати і овочі, і морепродукті, і наш яскравий Тартар на кальмар!

Легенда соусу Тартар на кальмар: «ми знаємо, що власний досвід кращий за чужі поради, але якщо у вас є кальмар, то скуштуйте його з нашим соусом Тартар. Рибка теж підійде. Або інші морепродукти. Ну от скуштуйте, а потім розкажете»

салати з соусом Тартар на кальмар від Гуляй-поле

 

салат-коктейль з креветками та соусом Тартар на кальмар. Салати-коктейлі апріорі є окрасою будь-яких святкових столів, особливо новорічних. Доречні такі порційні закуски і на фуршетном столі.

 

🌿Інгредієнти на 6 шт:
великі креветки 300 г

крабові палички 200 г

курячі яйця  3-4 шт

огірки свіжі – 2-3 шт

соус Тартар на кальмар від Гуляй-поле

зелень кропу

мелений чорний перець за потребою

сіль за смаком⠀
🌿Приготування:

  • відварити в підсоленій киплячій поді креветки близько 3-4 хвилин. Поставити охолоджуватися
  • нарізати крабові палички, нарізати свіжі огірки, та подрібнити за вподобаннями зварені в круту яйця.
  • Взяти прозорі стакани, або інший порційний посуд. На дно викласти подрібнену крабову паличку
  • Слідом додати шар порізаних огірків, на нього викласти шар натертих або нарізаних яєць
  • Потім додати мінімум 2 столові ложки соусу Тартар на кальмар від Гуляй-поле
  • На нього викласти креветки та прикрасити віточкою кропу!

 

салат з пекінської капусти з креветками та сухариками під соусом Тартар на кальмар. Більш домашнім варіантом салату з креветками стане саме такий ніжний салат з хрусткими сухариками. Порізаний кубиками хліб присолити та збризнути олією гуляй-поле, запікати в духовці до рум’янцю – при 150 градусах близько 40 хвилин. Розморожені креветки також збризнути олією та поставити в духову шафу на 7 хвилин. Пошинкувати пекінську капусту та змішати з креветками. Додати до суміші соус Тартар на кальмар від Гуляй-поле,  присипати кропом!

 

Добре, бо своє!