25.01.2021

Соняшникова олія Гуляй-поле в новому об’ємі 3 літри

Компанія DELTA–FOOD випустила соняшникову олію Гуляй-поле в новій пляшці ємкістю 3 літри. Серед багатьох варіантів саме олія у 3 літровому фасуванні видобула увагу споживачів: по-перше, це економічність, по –друге зручність у використанні.
При тренді ринку на зміну ваги та об’єму на менші, бренд Гуляй-поле зберігає традиції, пропонуючи ринку олію фасуванням 1 л та 5 л. Розширення лінійки фасованої соняшникової олії випуском пляшки 1,8 літри відбулося в листопаді, нова пляшка 3 літри стала наступним етапом на шляху розширення лінійки фасованої олії.
Соняшникова олія ТМ Гуляй-поле має мінімальний терміну придатності 2 роки. Відповідний технічний висновок наданий Українським науково-дослідним інститутом олії та жирів Національної академії аграрних наук України в липні 2020 року.
Нагадаємо, що бренд Гуляй-поле дбає про ергономічність пляшок, в яких пропонує споживачеві олію, втім соняшникову олію краще зберігати у скляному посуді. Якщо ж ви обираєте варіант збереження олії в тарі, в якій її купували, слід дотримуватися умов зберігання, а саме тримати в закритих затемнених приміщеннях в рекомендованому інтервалі температур від 0 ° C до 30 ° C включно.
Соняшникова олія рафінована дезодорована марки «П» ємністю 3 літри відвантажується у ящиках, в кожному по 3 пляшки.