
Міщенко Роман
Засновник компанії DELTA FOOD
На початку нашого шляху ми виробляли два види продуктів: майонез і гірчицю під торгoвельною маркою Дельта. Наша компанія існує на ринку вже понад 12 років! І це шлях стрімко розвивається з високим вимогами до якості продукту і дотриманням всіх необхідних стандартів.
За цей час компанія здійснила ряд важливих кроків і досягнень:
- наш обсяг виробництва зріс з 1 000 тонн/рік до 13 000 тонн/рік
- виробнича потужність варильного устаткування зросла з 200 тонн/місяць до 2 000 тонн/місяць
- куплені нові фасувальні лінії, пакона, дуплекс, симплекс, чаб, дойпак гірчиця
- випустили на ринок власну ТМ Гуляй-поле, частка якої на сьогоднішній день становить 6% ринку майонезів України
- компанія визнана переможцем Національної бізнес-премії «Private Label-2016. Станом на сьогодні випускає 70% від усього обсягу ринку ВТМ України в категорії майонез.
- доставку здійснюємо з дотриманнями температурного режиму. Термін доставки для деяких клієнтів складає 2 дні від замовлення, в середньому 5 днів
- побудований відділ продажів, який забезпечує дистрибуцію товару на всій території України
- зайняли перше місце в передачі Життя без Обману на каналі 1+1
- випустили нові продукти під ТМ Гуляй-поле фасоване масло і гірчицю
- успішно пройдена сертифікація виробництва продукції підприємства відповідно до вимог стандарту Halal (Халяль)
- компанія має сертифікатну систему управління безпечністю харчових продуктів ISO 22000:2018
- придбано нове обладнання для фасування фігурного дойпаку з верхнім штуцером для лінійки продукції компанії
- відкрито новий виробничий комплекс у місті Тернопіль, який вміщає дві лінії розливу олії, варочне устаткування для виробництва майонезів та гірчиці, а також фасувальні лінії дойпаків та філпаків попри всі складнощі воєнного стану продовжують працювати виробничі потужності головного заводу у місті Запоріжжя
З повагою, Міщенко Роман, засновник компанії DELTA FOOD!