29.04.2022

DELTA FOOD відкрила виробництво на Тернопільщині

З квітня 2022 року компанія DELTA FOOD запустила лінію виробництва майонезів та соусів, а також розливу соняшникової олії під брендом Гуляй-поле на Тернопільщині. Лінія виробництва була перенесена до села Острів з міста Гуляйполе Запорізької області, де ведуться бойові дії.

 Компанія ще на початку року анонсувала колективу інформацію про відкриття повноцінного виробництва майонезів та соусів в Гуляйполі, де розміщені потужності з фасування соняшникової олії. Цей майданчик був другим після виробничого майданчику в Запоріжжі. Втім, агресія РФ в Україні призвела до необхідності змінити плани та активно шукати нові можливості.

Але інші плани щодо розвитку компанії не змінилися, а саме розширення асортименту в тому числі за рахунок імпорту, запуск двох ліній фасування олії з урахуванням монтажу нової видувної машини, експорт олії до країн ЄС. DELTA FOOD активно працює, забезпечуючи продукцією під маркою Гуляй-поле своїх споживачів. Завдяки відкриттю нового виробництва в Тернопільщині загальна кількість працюючих в компанії сягнула більше 200 працівників.  Компанія забезпечує стабільну заробітню платню, постійну роботу, сплачує податки.

 Серед основних завдань, які стоять перед керівництвом компанії:

  • збереження колективу та його безпека
  • забезпечення споживачів асортиментом продукції під ТМ Гуляй-поле та ТМ Дельта, а також наших партнерів-замовників ВТМ продукції
  • інвестування в розширення виробництва
  • швидкість виконання замовлень та прозорі відносини з нашими партнерами
  • нові продукти
  • експорт олії до Європи

Шановні партнери, які працюють з нами! Потенційні партнери! Разом ми сила, яка здатна зебепечити надійні тили для нашої країни. Працюючі підприємтсва  стимулюють економіку країни – сплачуючи податки,забезпечуючи робочі місця, постачаючи продукцію до кінцевого споживача. Працювати в країні в такі складні часи – це випробовування. Але ми сильні! Ми долаємо будь-які перешкоди! Дякуємо вам за довіру! Україна понад усе!”, – прокоментував відкриття нового виробництва Тарас Кутко,  СЕО компанії DELTA FOOD.

Довідка: DELTA FOOD (ТОВ ТД «Дельта», Запоріжжя, 2009 рік) є власницею торгової марки ТМ «Гуляй-поле». За роки своєї роботи компанія стала лідером з виробництва майонезів і майонезних соусів в категорії ВТМ для провідних міжнародних, національних і локальних торгових мереж. З 2015 року DELTA FOOD активно розвиває власний бренд – ТМ Гуляй поле, під яким випускаються майонези, соуси, гірчиця, соняшникова олія, кукурудзяна паличка високої якості і натурального складу. Завдяки ретельно організованій дистрибуції продукція Гуляй-поле присутня у всіх областях України – на ринках, в продуктових магазинах різного масштабу, а також на полицях найбільших торговельних мереж. До того ж продукція компанії імпортується в десяток країн, серед яких Грузія, Вірменія, Литва, Франція, Китай, Чехія та ін. Виробничі потужності сертифіковані ТОВ «Центр сертифікації« Халяль »шляхом проведення щорічних комплексних перевірок виробництва. Крім цього виробництво майонезів, майонезних соусів і гірчиці компанії сертифіковано на систему управління безпечністю харчових продуктів. Сертифікат на відповідність вимогам ДСТУ ISO 22000: 2007 (сьогодні це – ISO 22000: 2018 Food safety management systems – Requirements for any organization in the food chain, Система управління безпекою харчових продуктів, вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу) виданий компанії на підставі результатів оцінки системи управління безпечністю харчових продуктів. Система враховує вимоги по розробці, впровадженню і застосуванню постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). Компанію також сертифіковано ОС ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» ( Свідоцтво про визнання технічної компетентності щодо відповідності лабораторії з контролю виробництва компанії вимогам ДСТУ ISO 10012: 2005 «Системи управління виміром. Вимоги до процесів вимірювання та вимірювального обладнання»).