
03.08.2021
Прості рецепти ресторанних страв з соусом Тартар на кальмар. Частина 2
Продовжуємо розповідати про приголомшливі смакові відкриття з соусами Гуляй-поле! Нагадаємо, ми зібрали кращі ресторанні страви, які ви можете без зайвих клопіт зробити для сімейного застілля або для романтичної вечері! Минулого разу ми розкривали як урізноманітнювати звичайні страви з овочів або по новому розкривати смак морепродуктів із використанням соусу Тартар на кальмар від Гуляй-поле! А сьогодні розкажемо як гарно поєднати і овочі, і морепродукті, і наш яскравий Тартар на кальмар!
Легенда соусу Тартар на кальмар: «ми знаємо, що власний досвід кращий за чужі поради, але якщо у вас є кальмар, то скуштуйте його з нашим соусом Тартар. Рибка теж підійде. Або інші морепродукти. Ну от скуштуйте, а потім розкажете»
салати з соусом Тартар на кальмар від Гуляй-поле
салат-коктейль з креветками та соусом Тартар на кальмар. Салати-коктейлі апріорі є окрасою будь-яких святкових столів, особливо новорічних. Доречні такі порційні закуски і на фуршетном столі.
🌿Інгредієнти на 6 шт:
великі креветки 300 г
крабові палички 200 г
курячі яйця 3-4 шт
огірки свіжі – 2-3 шт
соус Тартар на кальмар від Гуляй-поле
зелень кропу
мелений чорний перець за потребою
сіль за смаком⠀
🌿Приготування:
- відварити в підсоленій киплячій поді креветки близько 3-4 хвилин. Поставити охолоджуватися
- нарізати крабові палички, нарізати свіжі огірки, та подрібнити за вподобаннями зварені в круту яйця.
- Взяти прозорі стакани, або інший порційний посуд. На дно викласти подрібнену крабову паличку
- Слідом додати шар порізаних огірків, на нього викласти шар натертих або нарізаних яєць
- Потім додати мінімум 2 столові ложки соусу Тартар на кальмар від Гуляй-поле
- На нього викласти креветки та прикрасити віточкою кропу!
салат з пекінської капусти з креветками та сухариками під соусом Тартар на кальмар. Більш домашнім варіантом салату з креветками стане саме такий ніжний салат з хрусткими сухариками. Порізаний кубиками хліб присолити та збризнути олією гуляй-поле, запікати в духовці до рум’янцю – при 150 градусах близько 40 хвилин. Розморожені креветки також збризнути олією та поставити в духову шафу на 7 хвилин. Пошинкувати пекінську капусту та змішати з креветками. Додати до суміші соус Тартар на кальмар від Гуляй-поле, присипати кропом!
Добре, бо своє!