01.05.2023

Українські майонези, соуси, гірчиця та олія на PLMA 2023 в Амстердамі

Команда DELTA FOOD  презентує продукцію компанії в Європі!  Тож майонези, соуси, гірчиця та олія під ТМ Гуляй-поле будуть представлені на виставці PLMA-2023 в Амстердамі. Виставка найбільших виробників private-label продукції PLMA 2023 пройде 23-24 травня в Амстердамі в RAI Exhibition centre. Дуже сподіваємося, що знайомство відвідувачів виставки з нашим асортиментом дозволить збільшити виробництво privatelabel продукції у всіх категоріях:  майонезів, майонезів зі смаками, соусів, гірчиці, олії, а також кетчупів.

DELTA FOOD — український виробник харчової продукції, який за роки роботи став лідером з виробництва майонезу та майонезних соусів у категорії private-label в Україні. Ми виробляємо private-label продукцію (ВТМ) для провідних міжнародних, національних та локальних супермаркетів, займаючи близько 80% внутрішнього ринку.

В нашому портфелі продукції більше 100 SKU private-label майонезів, соусів та гірчиці для більш ніж 30 партнерів в Україні. Частка фасованої олії, що виробляється під ВТМ, становить 80% нашого виробництва фасованої олії. Ми працюємо з більш ніж 25 клієнтами по всьому світові. Ми виробляємо 14 власних торгівельних марок соняшникової олії для Європи. DELTA FOOD також експортує фасовану олію під торгівельними марками «Олеос» та «Гуляй-Поле».

З 2015 року DELTA FOOD активно розвиває власний бренд – ТМ «Гуляй-Поле», під яким випускаються майонези, майонези зі смаками, соуси, гірчиця та олія високої якості та складу. Накопичений за десятиріччя досвід є гарною платформою для подальшого нарощування виробництва, у найближчому майбутньому – виведення лінійки кетчупів під власною торгівельною маркою. Компанія також є власником торгівельних марок Oleos та Delta.

  • 2023 р. – запуск лінійки кетчупів під власною торгівельною маркою Гуляй-поле.
  • 2022 р. – успішно пройдено сертифікацію IFS та ISO на заводах компанії.
  • У 2022 році завод було перевезено з Гуляйполя до Тернополя (Західна Україна). На сьогоднішній день компанія виробляє продукцію на двох заводах – у Запоріжжі та Тернополі.
  • 2020 р. – закуплено нове обладнання для пакування фігурний дой-пак із верхнім штуцером для виробничої лінії компанії.
  • У 2016 році DELTA FOOD визнана переможцем Національної бізнес-премії Private Label-2016. Найкращий партнер року» у номінації «Справедлива ціна».
  • у 2014 р. проведено модернізацію обладнання. Вихід на ринок під брендом «Гуляй-поле».
  • 2012 рік – початок багаторічної плідної співпраці компанії з найбільшим національним супермаркетом АТБ-маркет.
  • 2009 р. – створення компанії: виведення на ринок продукції (майонез, гірчиця).