27.02.2023

Загальні збори працівників виробництва DELTA FOOD

24 лютого ранку на виробничих майданчиках DELTA FOOD в Запоріжжі та Тернополі пройшли загальні збори персоналу виробництва. До колективу в Запоріжжі звернувся виробничий директор компанії Микола Коляда, промову якого в прямому ефірі спостерігали й працівники виробництва в Тернопільській області.

Збори відбулися на дату річниці з вторгнення на територію України окупантів з сусідньої держави не випадково. Перш за все Микола Коляда підкреслив  важливість роботи кожного задля протистояння ворогу та перемоги нашої держави, подякував колективу за те, що не зважаючи на вій сирен, вибухи, які трапляються й біля підприємства, робітники продовжують робити свою справу. Кожен день вподовж цілого року робітники підприємства виконують свої прямі обов’язки –  кожен на своєму місці. І це єднає нас у боротьбі за свою волю.

Микола Коляда також отримав привітання від колективу з днем народження, який святкує 23 лютого. Колектив тепло привітав свого керівника, подякувавши в свою чергу за його підтримку та впевненість.

В Тернополі до колективу також звернувся керівник виробничого майданчику Роман Воськало. Працівники змогли не лише дізнатися про підсумки роботи впродовж важкого року, але й поставити свої запитання.

Рік війни зробив кожного з нас міцніше, і ми як і багато українців показали свою незламність та міць духу. Ми  готові працювати й далі, щоб 2023  став роком наших перемог як для компанії, так і для країни!