22.08.2022

Прокидайся з Ектором та партнером проєкту СТБ ТМ Гуляй-поле: випуск 3

Юлія Жигуліна стала гостем третього випуску ранкового кулінарного шоу «Прокинься з Ектором». Вона прийшла до Ектора Хіменеса-Браво в пошуках рецепту швидкого, смачного та поживного сніданку для воїнів ЗСУ.

За підтримки бренду «Гуляй поле»  мастершефи СТБ готували кесадилью з тушонки 🔥

Інгредієнти:

  • Тортилья або лаваш  –  1 шт
  • Тушонка –  100 г
  • Твердий сир –  50 г
  • Цибуля –  50 г
  • Часник –  20 г
  • Консервована квасоля –  100 г
  • Зелень –  20 г
  • Зіра –  2 г
  • Олія «Гуляй поле»

Спосіб приготування:

1) Беремо будь-який лаваш чи коржик. Далі обсмажуємо цибулю, часник і тушонку. Додаємо до них консервовану квасолю і трохи тушкуємо.

2)Викладаємо на наш лаваш натертий твердий сир, на нього начинку і зелень і зверху –  знову сир.

3)Згинаємо тортилью і обсмажуємо з двох сторін до скоринки.

Смачного!

Переглянути сюжет можна за посиланням.