16.08.2022
Прокидайся з Ектором та партнером проєкту СТБ ТМ Гуляй-поле: випуск 2
Зірки проєкту «МастерШеф» приходять до Ектора Хіменеса-Браво в пошуках актуальних для сьогодення та доступних рецептів.
Гостем другого випуску ранкового кулінарного шоу «Прокинься з Ектором» став Володимир Ярославський. За підтримки бренду «Гуляй поле» мастершефи СТБ готували голубці, які кожен українець зможе повторити на будь-якій кухні, навіть польовій!
Інгредієнти:
- Куряче стегно – 150 г
- Куряча печінка – 60 г
- Морква – 70 г
- Цибуля – 70 г
- Часник – 20 г
- Булгур – 150 г
- Молода капуста – 1 шт
- Сметана – 100 г
- Вершкове масло – 30 г
- Майонез «Гуляй поле» – 20 г
- Олія «Гуляй поле»
Спосіб приготування:
Відварюємо булгур.
На м’ясорубці прокручуємо куряче стегно і печінку.
Натираємо моркву тонким жульєном, а цибулю – кубиком.
Змішуємо все разом в однорідну масу та загортаємо в капустяне листя.
З курячих кісток та шкіри а також з обрізків цибулі робимо жу – виварюємо і робимо соус.
Додаємо в соус трішки майонезу ТМ «Гуляй поле», вершкового масла та сметани і тушкуємо наші голубці 15-20 хв.
Смачного!