16.08.2022

Прокидайся з Ектором та партнером проєкту СТБ ТМ Гуляй-поле: випуск 2

Зірки проєкту «МастерШеф» приходять до Ектора Хіменеса-Браво в пошуках актуальних для сьогодення та доступних рецептів. 

Гостем другого випуску ранкового кулінарного шоу «Прокинься з Ектором» став Володимир Ярославський. За підтримки бренду «Гуляй поле» мастершефи СТБ готували голубці, які кожен українець зможе повторити на будь-якій кухні, навіть польовій!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВИПУСК

Інгредієнти:

  • Куряче стегно – 150 г
  • Куряча печінка –  60 г
  • Морква –  70 г
  • Цибуля –  70 г
  • Часник –  20 г
  • Булгур –  150 г
  • Молода капуста – 1 шт
  • Сметана – 100 г
  • Вершкове масло – 30 г
  • Майонез «Гуляй поле» – 20 г
  • Олія «Гуляй поле»

Спосіб приготування:
Відварюємо булгур.
На м’ясорубці прокручуємо куряче стегно і печінку.
Натираємо моркву тонким жульєном, а цибулю – кубиком.
Змішуємо все разом в однорідну масу та загортаємо в капустяне листя.
З курячих кісток та шкіри а також з обрізків цибулі робимо жу – виварюємо і робимо соус.
Додаємо в соус трішки майонезу ТМ «Гуляй поле», вершкового масла та сметани і тушкуємо наші голубці 15-20 хв.
Смачного!