31.08.2022

Прокидайся з Ектором та партнером проєкту СТБ ТМ Гуляй-поле: випуск 5

П’ятою гостею кулінарного шоу «Прокинься з Ектором» стала учасниця проєкту «МастерШеф. Битва Сезонів» Наталка Петрик. Дівчина хотіла приготувати страву високої кухні з простих продуктів. За підтримки бренду “Гуляй поле” Ектор разом з Наталкою приготувати равликів в буряковому бер блані.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВИПУСК

Інгредієнти:

  • Равлики – 6 шт.
  • Часник – 5 г
  • Чебрець – 3 г
  • Кріп – 20 г
  • Петрушка – 20 г
  • Буряк – 200 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Виноградний оцет – 10 г
  • Перець горошок – 1 г
  • Лаврове листя – 1 г
  • Оцет – 10 г
  • Cоус Грибний видатний від ТМ “Гуляй поле”

Спосіб приготування:
Равликів потрібно проварити 5 хв у воді зі звичайним і виноградним оцтом. Потім додати лавровий лист, часник та чебрець.
Готуємо начинку. У великій мисці зробіть так званий паштет з кропу, петрушки, додайте масла, соус Грибний видатний від ТМ “Гуляй поле” і перемішати все у блендері.
Приготованою начинкою нафаршируйте равликів і відправте в духовку на 5-7 хв.
Вичавіть із буряка сік, додайте трішки води, равликів, вершкової олії, та томіть це на сковороді. Має вийти запашний буряковий соус.
Дістаньте равликів із духовки, полийте все соусом та подавайте на стіл.

Смачного!