06.09.2022

Прокидайся з Ектором та партнером проєкту ТМ Гуляй-поле: випуск 6

У новому випуску “Прокинься з Ектором” Владислав Якимець звернувся по допомогу до Ектора. Мета: навчитися випікати хліб швидко та просто, а результат отримати як із кращої пекарні. За підтримки бренду “Гуляй поле” Ектор разом з Владиславом приготувати запашну піту з соусом папрік.

Інгрідієнти:

  • Борошно – 550 г
  • Вода – 350 мл
  • Дріжджі – 7 г
  • Сіль – 10 г
  • Спеції за смаком
  • Олія “Гуляй-поле”
  • Cоус “Папрік на пікнік” від бренду “Гуляй-поле”.

Приготування:

Дріжджі слід замочити у воді з невеликою кількістю цукру. Потім додати частину борошна, трохи посолити і додати води.

Всипати другу частину борошна і замісити тісто. Дати трохи відпочити.

Беремо тісто, гарно змащуємо олією. Формуємо піти.

Тепер додаємо спеції за смаком. Ектор використував суміш зіри, розмарину та прованських трав.

Розминаємо та смажимо на пательні на олії від “Гуляй-поле”

Подавати піту з соусом “Папрік на пікнік” від бренду “Гуляй-поле”.

Смачного!