18.10.2022

Прокидайся з Ектором та партнером проєкту ТМ Гуляй-поле: випуск 12

У новому випуску проєкту «Прокинься з Ектором» до найвідомішого шеф-кухаря країни завітав Владислав Цимбалюк. За підтримки бренду «Гуляй поле» кулінари готували вишукану страву з доступних продуктів — панкейки з сардин та зеленого гороха.

Складові:

  • Борошно — 100 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Сода — 5 г
  • Кефір — 100 г
  • Зелений горох — 70 г
  • Сардина — 70 г
  • Цибуля — 40 г
  • Соус “Часниковий бувай здоровий” від ТМ “Гуляй поле”

Спосіб приготування:
Поєднайте борошно з кефіром. Додайте яйце та соду. Змішайте все до однорідної маси та дайте настоятися 2 хвилин.
Тим часом наріжте цибулю, змішайте її з сардинами. Додайте зелений горох.
Суміш з сардинами змішайте зі сумішшю з кефіру. Вийде щось схоже на рідке тісто.
Час приступати до смаження панкейків. Зачерпніть повний черпак тіста та викладіть у круглій формі на пательню. Смажте до золотистої скоринки з двох боків. Подавати з соусом “Часниковий бувай здоровий” від ТМ “Гуляй поле”. Готово!