25.05.2021

Прості рецепти ресторанних страв з Грибним видатним

Грибний видатний ТМ Гуляй-поле зі шматочками грибів зможе спростити приготування будь-яких страв, де потрібні грибочки! Ми традиційно зібрали кращі ресторанні страви, які ви можете без зайвих клопіт зробити для сімейного застілля або для романтичної вечері! Втім сьогодні ми розповімо про те, як збагатити щоденні страви із Грибним видатним від Гуляй-поле, а в подальшому презентуємо вам рецепти вишуканих страв із цим соусом!

Легенда соусу Грибний видатний: «У нас сусід є, за паспортом Вареник. І батько в нього Вареник, і дід. І діти Вареники. Чи варто й казати, яка в них улюблена страва? А до вареничків з картоплею обов’язкова програма – соус Грибний. Вареники це знають»

картопелька  під соусом Грибний видатний від Гуляй-поле

картопелька. Спробуйте соус Грибний видатний від Гуляй-поле зі смаженою картоплею, з картоплею в мундирах, з печеною картоплею або картопелькою-фрі! А як збагатить смак молодої картопельки вершковий смак соусу зі шматочками грибочків! Слідкуйте за нашою рубрикою – наступного разу ми розкриємо як приготувати вишукану запечену картоплю з беконом під вершковим соусом Грибний видатний від гуляй-поле!

Вареники з картопелькою. Так це й не про овочі, але про картопельку! Обов’язково спробуйте – навіть рекламувати не будемо! Переконаєтеся!

 

бутерброди та рулети з Грибний видатний від Гуляй-поле

бутерброди на канапки. Спробуйте додати Грибний видатний для намазування на будь-які хлібці, канапки! Навіть м’ясо буде зайвим! Просто додайте овочів та сиру!

фаршировані лаваші. Ви також можете змастити лаваш соусом Грибний видатний від Гуляй-поле, а потім загорнути в нього натертий сир, нашинковане готове м‘ясо чи ковбаску, помідори та зелень! Можна обсмажити на пательні або ж їсти одразу як шаурму!

бургери. Зазвичай бургери не містять грибів, але відомі ресторани додають солені огірки. А чому б не спробувати додати шматочки грибочків, які входять у склад Грибного видатного від Гуляй-поле?!

 

пасти під соусом Грибний видатний від Гуляй-поле

будь-які макаронні страви можуть стати ще смачнішими з соусом Грибний видатний выд Гуляй-поле! Чекайте на наступні публікації – ми вже підготували для вас ніжну пасту в вершковому соусі зі шматочками грибів – Грибний видатний від Гуляй-поле!