11.05.2021

DELTA-FOOD і союз українських підприємців: 5 років партнерства

Компанія DELTA-FOOD є партнером Союзу українських підприємців (Спілка українських підприємців) вже 5 років – з самого початку заснування СУП, основною місією якої є створення і розвиток сприятливого бізнес-клімату в Україні. Організація об’єднує понад 800 підприємців з різних галузей економіки нашої країни.

DELTA-FOOD як один з постійних членів СУП візьме участь в святкуванні 5 річчя організації 18 травня 2021. Від імені компанії вітаємо всіх причетних до діяльності СУП з ювілеєм!

Шановний Рада Директорів , засновники і весь колектив СУП!

Вітаємо вас з ювілеєм СУП!

Всі ті кроки, які реалізовуються зусиллями СУП для створення і розвитку бізнес-клімату в Україні, є цінними і важливими для всіх підприємців, які хочуть розвивати свій бізнес, надавати робочі місця і посилювати економіку нашої країни!

Дякую вам за вашу старанну роботу! Здоров’я та нових звершень!

Ми з вами!

СУП розробляє законодавчі ініціативи і є учасником робочих груп при Кабінеті Міністрів, комітетах Верховної Ради, входить до складу Національної Ради Реформ при Президентові України. У 2018 році Спілка сформувала ТОП-10 вимог до влади, будуть сприяти поліпшенню бізнес-клімату в країні та зростання української економіки. Серед ключових ініціатив, реалізованих за період існування Союзу – закон «маски- шоу стоп», «єдине вікно» на митниці, законопроект про банкрутство, відміна КОРО, відкриття ринку землі, скасування пайового внеску на будівництві, впровадження авторизованих економічних операторів, єдиний рахунок для сплати податків, е-ТТН і ін. Сьогодні в СУП функціонує 13 профільних комітетів за напрямками підприємницької діяльності. Ключова функція комітетів – виявлення системних проблем, що стримують розвиток бізнесу, і розробка конкретних пропозицій і ініціатив для реалізації якісних законодавчих змін в контексті діяльності галузі та бізнесу.

Союз є організатором щорічного SUP DAY FORUM, найближчий з яких відбудеться 10 червня 2021 року в Києві, – найбільшого в Україні бізнес-форуму, організованого підприємцями для підприємців.