12.10.2022
Прокидайся з Ектором та партнером проєкту СТБ ТМ Гуляй-поле: випуск 11
У новому випуску ранкового кулінарного шоу «Прокинься з Ектором» до Ектора завітав Владислав Міцкевич. За підтримки бренду “Гуляй поле” кулінари готували вишукану страву з доступних продуктів — хек у паніровці з ньоками з манки.
Складові:
- Хек — 100 г
- Порічка — 20 г
- Вершкове масло — 50 г
- Печиво — 70 г
- Яйце — 1 шт.
- Сардина — 40 г
- Часник — 10 г
- Борошно — 30 г
- Манка — 200 г
- Олія “Гуляй поле”
- Cоус “Тартар на кальмар” від бренду “Гуляй поле”
Спосіб приготування:
Візьміть хек та зробіть два філе. Посоліть та поперчіть за власним смаком.
З яйця, борошна та печива зробіть кляр. Огорніть філе у кляр.
Смажте філе у клярі.
Тим часом зваріть манку. Додайте вершкове масло, сіль та перец.
Готову манку охолодіть та сформуйте ньокки (шарики).
Ньокки обсмажте на вершковому маслі з сіллю, сардинами, порічкою та часником. Поєднайте все в одну страву. Подавати з соусом “Тартар на кальмар” від бренду “Гуляй поле”.