12.10.2022

Прокидайся з Ектором та партнером проєкту ТМ Гуляй-поле: випуск 11

У новому випуску ранкового кулінарного шоу «Прокинься з Ектором» до Ектора завітав Владислав Міцкевич. За підтримки бренду “Гуляй поле” кулінари готували вишукану страву з доступних продуктів — хек у паніровці з ньоками з манки.

Складові:

  • Хек — 100 г
  • Порічка — 20 г
  • Вершкове масло — 50 г
  • Печиво — 70 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Сардина — 40 г
  • Часник — 10 г
  • Борошно — 30 г
  • Манка — 200 г
  • Олія “Гуляй поле”
  • Cоус “Тартар на кальмар” від бренду “Гуляй поле”

Спосіб приготування:

Візьміть хек та зробіть два філе. Посоліть та поперчіть за власним смаком.

З яйця, борошна та печива зробіть кляр. Огорніть філе у кляр.

Смажте філе у клярі.

Тим часом зваріть манку. Додайте вершкове масло, сіль та перец.

Готову манку охолодіть та сформуйте ньокки (шарики).

Ньокки обсмажте на вершковому маслі з сіллю, сардинами, порічкою та часником.  Поєднайте все в одну страву. Подавати з соусом “Тартар на кальмар” від бренду “Гуляй поле”.