21.09.2022

Прокидайся з Ектором та партнером проєкту ТМ Гуляй-поле: випуск 8

У новому випуску шоу “Прокинься з Екторо­м” до Ектора завітав учасник 10 сезону проєкту “МастерШеф” Олександр Горчаков. За підтримки бренду “Гуляй поле” куліна­ри готували страву у мультиварці — ніжну курку з поєднанням овочів.

Складові:

  • Куряче стегно — 500 г
  • Болгарський перець — 150 г
  • Кабачок — 150 г
  • Цибуля — 150 г
  • Баклажан — 150 г
  • Томати — 200 г
  • Вершкове масло — 40 г
  • Томатна паста — 20 г
  • Часник — 40 г
  • Соус “Сирний Неймовірний” від ТМ “Гуляй поле” — 50 г
Спосіб приготування в мультиварці:
Замаринуйте курячі стегна у спеціях на ваш смак.
На мультиварці встан­овіть відповідний ре­жимо приготування ов­очів та м’яса. Або оберіть один з них.​
Покладіть замаринова­ні стегна на дно мул­ьтиварки.
Зверху додайте наріз­ану цибулю, часник, картоплю, солодкий перець, кабачок і бак­лажан.
Коли овочі випустять сік, додайте до мул­ьтиварки свіжі томати або томатну пасту.
За 10 хвилин до гото­вності, відкрийте кр­ишку мультиварки, аби випаровувалася зай­ва волога.
Додайте соус “Сирний Неймовірний” від ТМ “Гуляй поле” та пода­вайте до столу.
Смачного!